Čarobni ginseng


Ginseng je u Kini ljekovita biljka broj 1. Smatrana kao lijek i kao eliksir mladosti, na Dalekom istoku ginseng također ima reputaciju kao regenerator potencije. U Kini se koristi već tisućama godina da bi se obnovila oslabljena muškost. Ako vjerujemo spisima s Dalekog istoka, ona muškarcu u godinama, ako je redovito upotrebljava, omogućuje da zadovolji svoje spolne želje kao u mladosti.


Dr. S. N. Chernych, iz San Francisca, bio je uvjeren u stvarna svojstva ovog prastarog korijena. "Istočnjački su liječnici", govorio je on "uspijevali izliječiti impotenciju ginsengom, iako je impotencija jedna od tegoba koje se najteže liječe. Mogu osobno posvjedočiti izlječenje više pacijenata koje su postigli orijentalni liječnici, a koje ja i mnogi drugi liječnici nismo mogli postići."

Kinezi potvrđuju da ginseng ne potiče spolne žlijezde na "umjetan" način, nego uspostavlja njihovu normalnu funkciju.

Ginseng jača endokrine žlijezde


Svojstvo ginsenga da jača spolne organe potvrdili su ruski znanstvenici koji su ovu orijentalnu biljku istraživali godinama. Ustanovili su da ona ima blagotvoran učinak na endokrine žlijezde. Njihovi radovi pokazuju kako ona ne prouzročuje preranu iscrpljenost organizma jer se sigurno ne radi o moćnom stimulansu. Ruska izvješća slažu se s kineskom tradicijom potvrđujući da ginseng djeluje zdravo pogodujući fiziološkim procesima.

Način upotrebe ginsenga


"Magija" ginsenga nije trenutačna. Svi oni koji su je redovito upotrebljavali kroz određeno vrijeme kažu da je njezin učinak na reproduktivni sustav polagan i progresivan.
Giseng se može kupiti u obliku praška i tableta. Prašak se može koristiti kao čaj ili kao dodatak soku od povrća. Neki više vole, poput Kineza, cijeli dan žvakati komadić korijena.

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi