Test na kandidu, simptomi bolesti i liječenje

Saznajte kako možete uraditi test na kandidu, kako je liječiti i koji su simptomi ove bolesti.


Najpouzdaniji medicinski test za candidu je test imunokompleksa i IG test. Međutim, postoji i jednostavan kućni test za candidu, nepoznatog porijekla, koji ljudi koriste već dugi niz godina da bi odredili razinu candide u organizmu.

Ovaj kućni test je jednostavan, besplatan i daje jako pouzdane rezultate.

Candida saliva kućni test

Prije nego odete na spavanje, napunite čašu čistom vodom i ostavite ju kraj kreveta. Slijedeće jutro, odmah nakon što se probudite, pljunite u vodu. Ne pokušavate skupiti u ustima velike količine sline, samo pljunite ono malo što imate u ustima nakon buđenja. Ostavite čašu da stoji 15 minuta. Nađite izvor svjetlosti i pogledajte u čašu. Ako je vaša slina ostala na površini čaše, ili se otopila, sa vama je sve u redu. Normalno je ako su u vodi prisutni mjehurići zraka. Ako je voda postala mutna, ili se u vodi vide trake, koje se spuštaju prema dolje, ili ako se slina skupila dolje, postoji velika mogućnost toga, da imate previše candide u organizmu. U ovom slučaju predlažemo da se obratite za savjet svome liječniku ili pokušate se riješiti candide na prirodan način.

Simptomi prekomjernog rasta candide u organizmu su kronične gljivične infekcije sa simptomima svrbeža, pečenja i pojačanog iscjetka. Također, javljaju se probavni simptomi kao što su sindrom iritabilnog kolona, nadutost i plinovi, grčevi, dijareja, konstipacija i žgaravica. Simptomi kandide su i alergija, kihanje, začepljenje nosa, kronični iscjedak iz nosne šupljine, čest kašalj, grlobolja, prehlada, astma, alergija na hranu i kronični umor. Simptomi živčanog sustava kao što su anksioznost, depresija, iritabilnost, slabo pamćenje i slaba koncentracija te problemi sa menstrualnim ciklusnom ukazuju na kandidu. Kožni osipi su još jedan znak koji upućuje na kandidu.

Rastu candide pogoduje liječenje antibioticima, oslabljeni imunološki sustava, upotreba kontraceptiva ili hormonske nadomjesne terapije, prehrana bogata rafiniranim šećernom, trudnoća i dijabetes.

Načini liječenja candide

Citrofit
Alkalna dlijeta
Soda bikarbona
Anti-candida dlijeta
Češnjak (u kapsulama)
Lactobacillus acidophyllus
Candida Yeast (homeopatski pripravak)

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi