Ruski narodni lijek


Uzeti 300 g svježe aloje (Aloa arborescens), koja nije mlađa od 1 godine ni starija od 5 godina. Prije upotrebe 5 dana biljka se ne zalijeva. Ta količina listova samelje se na stroju za meso. Tome se doda 250 g cikorije, 400 g proljetnog meda sa saćem, 700 g pravog crnog vina i 500 g čistog alkohola. Sve ovo pomiješati i čvrsto začepiti u tamnoj boci, ostaviti da stoji 5 dana na mračnom i hladnom mjestu.
Prvih 5 dana uzima se 3 puta na dan prije jela po žličicu, nakon toga 3 puta na dan po žlicu jedan sat prije jela. Nakon 5 dana stajanja ocijedi se toliko tekućine koliko je potrebno za tjedan dana, a ostalo se ostavi u tamnoj boci da stoji na mračnom i hladnom mjestu. Tako se ponavlja svaki tjedan, a jedna kura liječenja traje najviše 2 mjeseca u godini.
Ovaj lijek liječi: gripu i anginu (za 1 ili 2 dana), tuberkulozu pluća, čir na želucu, trajne glavobolje, bolesti crijeva, astmu, kostobolju, upalu krvnih sudova, bolesti srca i krvotoka, povećani krvni tlak, bubrege, a i neke vrste raka (maternice).


Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi